Vergaderlocatie Midden Nederland

Vergaderlocatie Midden Nederland: ‘Het Stationshuis’, is centraal gelegen in de driehoek tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, midden in de Randstad. Een ideale locatie om met collega’s te vergaderen of te brainstormen op een centrale plek in Midden-Nederland.

Sfeervol vergaderen in het oude station van Huis ter Heide in midden nederland. Vergaderlocatie midden nederland op een prachtige locatie in het bos op de Utrechtse heuvelrug.

Vergaderlocatie Midden Nederland, sfeervol vergaderen!

Onze sfeervolle vergaderlocatie in midden nederland bevindt zich in het oude Stationsgebouw “Huis ter Heide” in de gemeente Zeist, net onder de rook van Utrecht. Gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug maar ook op steenworpafstand van de snelwegen A28, A27, A12 en A2. Het Stationshuis is uniek: een stationsgebouw uit 1902 dat de sfeer van die tijd ademt maar wel met top-of-the-bill faciliteiten en een high-end interieur.

Onze historische vergaderlocatie Midden Nederland beschikt over 6 sfeervolle ruimtes. Deze ruimtes ademen huiselijkheid en sfeer uit en zijn geschikt voor 1-op-1 sessies tot en met bijeenkomsten met 25 personen. Huur je alle ruimtes van onze inspirerende vergaderlocatie dan kun je tot ca. 45 personen bij ons terecht.

Vergaderen in een bosrijke omgeving

Onze sfeervolle vergaderlocatie in midden nederland bevindt zich in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit onze locatie loop je zo het bos in voor een prachtige wandeling door de natuur. Wil je alleen maar even een frisse neus halen na de lunch dan kun je een korte wandeling maken over het naastgelegen landgoed, wil je iets langer wandelen dan kun je kiezen voor diverse wandelroutes door het bos. Onze bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland leent zich dus erg goed voor een hei-sessie of teambuildingsdag op de hei of in het bos.

Sfeervolle ruimtes in onze vergaderlocatie Midden Nederland

Alle ruimtes in onze vergaderlocatie hebben een naam die verwijst naar de historie van Het Stationshuis. Zo kun je op het voormalige perron of in de wachtkamer vergaderen. Wil je geconcentreerd werken of coachen dan is onze stiltecoupe of het bagagedepot ideaal. De stationshal in het nieuwe gedeelte van onze vergaderlocatie is strak en modern en onze passage is ideaal voor grotere groepen of een plenaire bijeenkomst. Hieronder een overzicht van onze ruimtes.

Algemeen (7)

Vergaderen inclusief lunch

De lunch is een moment om even te ontspannen en te genieten. Je geeft van te voren aan wat voor lunch je wilt, luxe broodjes, wraps, soep, salade, fruit, een veganistische of vegetarische lunch? Wij zorgen dat het klaar staat wanneer jij wilt. Wij kunnen de lunch naar je eigen ruimte brengen. Maar als je even los wilt komen uit de sfeer van je meeting, kunnen we jouw lunch ook in onze Restauratie klaarzetten. Loop even lekker rond of plof neer op de comfortabele banken in de aangrenzende vrije ruimte.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

[vc_animated_icon icon_sharpicons=”si-wedding-valentine-meeting-point” align=”center” color=”#f7931d” size=”60″ css=”.vc_custom_1628421831266{margin-bottom: 50px !important;}”]

CENTRAAL GELEGEN

[vc_animated_icon icon_sharpicons=”si-furniture-desk” align=”center” color=”#f7931d” size=”60″ css=”.vc_custom_1628421837283{margin-bottom: 50px !important;}”]

6 VERGADERRUIMTES

[vc_animated_icon icon_sharpicons=”si-design-paintboard” align=”center” color=”#f7931d” size=”60″ css=”.vc_custom_1628421841978{margin-bottom: 50px !important;}”]

TV & WHITEBOARD

[vc_animated_icon icon_sharpicons=”si-cafe-restaurant-coffee” align=”center” color=”#f7931d” size=”60″ css=”.vc_custom_1628421846252{margin-bottom: 50px !important;}”]

VANAF € 175,-

Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.